tisdag 30 september 2014

Simtest och livräddning 1 oktober

Onsdagen den 1 oktober kommer år 8 att åka till Fyrishov och göra simtest, samt träna simning och livräddning i bassängen. Skolan betalar simträningen fram till kl.12.30. Vill eleverna stanna kvar i Fyrishov kostar det 80 kr i entré och då behöver vi även godkännande från föräldrar att det är ok att stanna på Fyrishov. Om elever vill  även stanna i stan efter simningen behöver vi också få bekräftelse från föräldrar att det är ok. Fyll i talongen nedan och lämna in snarast till Maria, Anders eller Dorota. Det går även bra att mejla men senast dagen innan simningen. Har ingen möjlighet att kolla på mejlen på Fyrishov.

Vi samlas i skolan som vanligt 7.55 och har svensklektion, men något kortare för att hinna med bussen 8.38 från skolan (buss 886). Åker hem 13.23 (886).

Vi kommer vara i bassängen mellan 10.00-12.30. En paus kommer att läggas in för att äta medhavd matsäck ( finns även möjlighet att köpa lunch på plats). Om eleverna önskar att få med sig pastasallad från skolan ta kontakt med Maria i god tid så ordnar hon det. Ta gärna med extra mellanmål och eget dryck.

De som inte kommer delta under detta undervisningspaset och/eller behöver mer träning kommer att få möjlighet att åka och träna/visa vad de kan vid ett senare tillfälle.

Ta med er hänglås till skåpen annars kostar det 30 kr för att köpa ett.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar